dijous, 17 de maig del 2012

Lectura

Nova recomanació de lectura....

Després d'haver llegir els Jocs de la Fam, aquests dies he tingut entre les meves mans 3 llibres:

  • Rebeldes, de S.E. Hinton. Ja l'havia llegit quan tenia la vostra edat i ara em va caure a les mans de nou i me'l vaig tornar a llegir. Tracta sobre un noi, Ponyboyorfe de pares, que junt amb els seus dos germans i amics formen part d'una banda de carrer " Els Greasers" anant de baralla amb baralla. Si el llegiu (segur que està a la biblioteca de Pallejà) també en podeu veure la pel·lícula del director Francis Ford Coppola.



  •  La noia del llac, d'Steph Bowe.  "La Jewel rescata el Sacha de morir ofegat en un estany. Però potser en Sacha no volia ser rescatat. És una història dolça i amarga, divertida i trista... com l'amor mateix. He passat una bona estona llegint-lo i a la biblioteca d'Igualada és la lectura proposada pels nois i noies de 15 anys que participen del club de lectura juvenil. Si a algú li fa gràcia, li puc deixar!







  • En llamas, de Suzanne Collins El segon llibre de la trilogia dels jocs de la fam. Aquest encara no el tinc acabat.... però caurà definitivament aquest cap de setmana. Tot i que no sorprèn tant com el primer, déu ni do com agafa la història. Si a algú li fa gràcia, li puc deixar!

I VOSALTRES, ME'N RECOMANEU CAP?

A VEURE SI ESCRIVIU ALGUN COMENTARI AL BLOC!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada